Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita Cilj projekta je v kombinaciji z modo in napredno tehnologijo ustvariti nakit, ki lahko stare gotske elemente spremeni v nov slog in razpravlja o potencialu tradicionalnega v sodobnem kontekstu. Z zanimanjem za način, kako gotske vibracije vplivajo na občinstvo, projekt s pomočjo igrive interakcije poskuša izzvati edinstveno individualno izkušnjo in raziskuje odnos med oblikovanjem in uporabniki. Sintetični dragi kamni, kot material za manjši odtis do okolja, so bili razrezani na nenavadno ravne površine, da bi svoje barve nanesli na kožo in tako izboljšali interakcijo.

Ime Projekta : Ataraxia, Ime oblikovalcev : Yilan Liu, Naročnik ime : Yilan Jewelry.

Ataraxia Kolekcija Nakita

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.