Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kuhinjski Stolček

Coupe

Kuhinjski Stolček Ta stolček je zasnovan tako, da pomaga ohranjati nevtralno sedečo stoječo držo. Z opazovanjem vsakodnevnega vedenja ljudi je oblikovalska skupina ugotovila potrebo po tem, da ljudje krajši čas sedijo na stolčkih, kot je na primer sedenje v kuhinji za hiter oddih, kar je ekipo navdihnilo, da je ta stolček ustvaril posebej za takšno vedenje. Ta stolček je zasnovan z minimalnimi deli in konstrukcijami, zaradi česar je stolček cenovno ugoden in stroškovno učinkovit tako za kupce kot prodajalce ob upoštevanju produktivnosti izdelkov.

Pralni Pas V Zaprtih Prostorih

Brooklyn Laundreel

Pralni Pas V Zaprtih Prostorih To je pas za perilo za notranjo uporabo. Kompaktno ohišje, ki je manjše od japonske trde ovojnice, izgleda kot trak, gladek zaključek brez vijaka na površini. Pas dolžine 4 m ima skupno 29 lukenj, vsaka luknja lahko drži in obdrži obešalnik za plašče brez prtičkov, deluje na hitro sušenje. Pas iz antibakterijskega in proti plesni poliuretana, varen, čist in močan material. Maksimalna obremenitev je 15 kg. 2 kosa kljuke in vrtljivega telesa omogočata uporabo na več načinov. Majhen in preprost, vendar je to zelo uporaben kos perila. Enostavno upravljanje in pametna namestitev bo ustrezala vsem prostorom.

Kavč

Shell

Kavč Kavč Shell se je pojavil kot kombinacija obrisa morskih školjk in modnih trendov v posnemanju tehnologije eksoskeleta in 3d tiska. Cilj je bil ustvariti kavč z učinkom optične iluzije. To bi moralo biti lahko in zračno pohištvo, ki bi ga lahko uporabljali tako doma kot na prostem. Za dosego učinka lahkotnosti je bila uporabljena mreža najlonskih vrvi. Tako trdota trupa uravnoteži tkanje in mehkobo silhuetnih linij. Togo podnožje pod kotnimi deli sedeža lahko uporabite kot stranske mize, mehki sedeži in blazine pa dopolnjujejo sestavo.

Fotelj

Infinity

Fotelj Glavni poudarek dizajna fotelja Infinity je narejen prav na naslonjalu. Gre za sklicevanje na simbol neskončnosti - obrnjeno številko osem. Kot da pri obračanju spreminja obliko, postavlja dinamiko črt in ponovno ustvarja znak neskončnosti na več ravninah. Naslonjalo nas potegne skupaj več elastičnih trakov, ki tvorijo zunanjo zanko, ki se prav tako vrača k simboliki neskončnega cikla življenja in ravnotežja. Dodaten poudarek je na edinstvenih nogah, ki varno pritrdijo in podpirajo stranske dele naslanjača, kot to počnejo spone.

Razsvetljava

Capsule

Razsvetljava Oblika žarnice Kapsula ponavlja obliko kapsul, ki so tako razširjene v sodobnem svetu: zdravila, arhitekturne strukture, vesoljske ladje, termoze, cevi, časovne kapsule, ki sporočila potomcem prenašajo že več desetletij. Lahko je dveh vrst: standardna in podolgovata. Žarnice so na voljo v več barvah z različnimi stopnjami preglednosti. Vezava z najlonskimi vrvmi svetilki doda ročno izdelan učinek. Njegova univerzalna oblika je bila določitev enostavnosti izdelave in množične proizvodnje. Prihranitev v proizvodnem procesu svetilke je njegova glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naroči Sinan Mansions v Šanghaju za praznovanje kitajskega novega leta 2017. Sestavljen je iz začasnega paviljona in interaktivne LED luči "resonet", pritrjene na notranji površini. Uporablja tehnike Low-Fi za vizualizacijo resonančnih frekvenc, ki so v naravnem okolju, s pomočjo interakcije javnosti in okoliških elementov, ki jih zazna LED mreža. Paviljon osvetli javno kraljestvo kot odziv na vibracijske dražljaje. Poleg tega, da si obiskovalci lahko ogledajo želje spomladanskega festivala, ga lahko uporabimo tudi kot odrsko sceno.