Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kovček Za Trajnost

Rhita

Kovček Za Trajnost Montaža in demontaža, ki sta zasnovana zaradi trajnosti. Z zasnovanim inovativnim sistemom šarnirjev je bilo zmanjšanih 70 odstotkov delov, ni bilo lepila ali zakovice za pritrditev, ni šivanja notranje obloge, ki bi ga bilo lažje popraviti, in zmanjšalo 33 odstotkov obsega tovora, sčasoma razširili kovček življenski krog. Vse dele lahko kupite individualno, za prilagajanje lastnega kovčka ali zamenjavo delov, noben kovček za vračilo v center za popravilo ni potreben, prihrani čas in zmanjša odtis ogljikovega odtisa.

Ime Projekta : Rhita, Ime oblikovalcev : ChungSheng Chen, Naročnik ime : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Rhita Kovček Za Trajnost

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.