Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Predal, Stol In Pisalna Miza

Ludovico Office

Predal, Stol In Pisalna Miza Tako kot pri glavnem pohištvu Ludovico ima tudi ta pisarniška različica obnaulsijo isto načelo, ki skriva poln stol v predalu, pri čemer stol ni opazen in ga vidimo kot del glavnega pohištva. Večina bo mislila, da so stoli še nekaj predalov. Šele ko se potegnemo nazaj, vidimo stol, ki dobesedno izhaja iz tako natrpanega prostora, napolnjenega s predali. Navdih v veliki meri je bil obisk kaste Pittamiglio in vseh njenih simboličnih, skritih sporočil, pa tudi skritih in nepričakovanih vrat ali polnih sob.

Ime Projekta : Ludovico Office, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : Sibille.

Ludovico Office Predal, Stol In Pisalna Miza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.