Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kreativno Oblikovanje Notranje Opreme

Reckitt Benckiser office design

Kreativno Oblikovanje Notranje Opreme Zahteva stranke je bila, da načrtujejo popolnoma neprekinjeno, odprto in sodobno pisarno. Upoštevali smo, da je osvetlitev zelo dobra in optično izkoristite vse velike prostore. Ne zapirajte. Oddelek jedilnice in odprta kuhinja smo skušali, da bi zaposleni občutili trendovsko kavarno. Po predstavitvi mlade ekipe RB, podstrešnega okolja in barv blagovne znamke podjetja so bili soglasno izglasovani za notranjo zasnovo uličnega umetniškega stila.

Ime Projekta : Reckitt Benckiser office design, Ime oblikovalcev : Zoltan Madosfalvi, Naročnik ime : .

Reckitt Benckiser office design Kreativno Oblikovanje Notranje Opreme

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.