Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajski bistro, ki se nahaja v jedru mesta Kuvajt. Spregleda ulico Fahada Al salima, ulico, ki jo je v preteklih časih spoštovala trgovina. Vesoljski program tega bistroja zahteva učinkovito zasnovo za vse kuhinje, shrambe in stranišča; kar omogoča prostorno jedilnico. Da bi to dosegli, notranjost deluje tam, kjer je treba na skladen način vključiti obstoječe konstrukcijske elemente.

Ime Projekta : Ubon, Ime oblikovalcev : Rashed Alfoudari, Naročnik ime : .

Ubon Bistro

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.