Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajski bistro, ki se nahaja v jedru mesta Kuvajt. Spregleda ulico Fahada Al salima, ulico, ki jo je v preteklih časih spoštovala trgovina. Vesoljski program tega bistroja zahteva učinkovito zasnovo za vse kuhinje, shrambe in stranišča; kar omogoča prostorno jedilnico. Da bi to dosegli, notranjost deluje tam, kjer je treba na skladen način vključiti obstoječe konstrukcijske elemente.

Ime Projekta : Ubon, Ime oblikovalcev : Rashed Alfoudari, Naročnik ime : .

Ubon Bistro

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.