Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajski bistro, ki se nahaja v jedru mesta Kuvajt. Spregleda ulico Fahada Al salima, ulico, ki jo je v preteklih časih spoštovala trgovina. Vesoljski program tega bistroja zahteva učinkovito zasnovo za vse kuhinje, shrambe in stranišča; kar omogoča prostorno jedilnico. Da bi to dosegli, notranjost deluje tam, kjer je treba na skladen način vključiti obstoječe konstrukcijske elemente.

Ime Projekta : Ubon, Ime oblikovalcev : Rashed Alfoudari, Naročnik ime : .

Ubon Bistro

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.