Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando Loft: Informacije so gradbeni material našega vesolja. V pristanišču Mannheim v Nemčiji je nastalo zelo nenavadno podstrešje. Celotna ekipa ajando bo tam živela in delala od januarja 2013. Arhitekt Peter Stasek in pisarna za arhitekte loftwerk, ki se nahaja v Karlsruheju, stojijo za konceptom korporativne arhitekture podstrešja. Navdihnila ga je kvantna fizika Wheelerja, arhitektura Josefa M. Hoffmanna in seveda informacijsko znanje ajandoja: "Informacije naredijo svetovni krog". Besedilo brezplačne novinarke Ilone Koglin

Ime Projekta : ajando Next Level C R M, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Koncept Korporativne Arhitekture

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.