Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tehnološka Banka

Absa

Tehnološka Banka Allen International je bil pozvan, naj razvije inovativno podružnico "Laboratory" v Clearwater Mall v Johannesburgu. ABSA je želela podružnico uporabiti kot testni laboratorij za razvoj inovativnih izdelkov in procesov, preden jih bo predstavil po celotni mreži. Nova podružnica 'Lab' se bo osredotočila na prototipno tehnologijo, da bi ustvarila bolj interaktivno okolje za stranke in preizkusila nove načine bančništva. Z ustvarjanjem različnih potovanj strank za ekskluzivno bančništvo, maloprodajne svetovalce in visoko prometno transakcijsko bančništvo smo dosegli koncept veje, usmerjen v stranke.

Ime Projekta : Absa, Ime oblikovalcev : Allen International, Naročnik ime : allen international.

Absa Tehnološka Banka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.