Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranja Razsvetljava

Jordan Apotheke

Notranja Razsvetljava Funkcionalne svetilke, ki podpirajo izrazno arhitekturo notranjosti lekarne, so po svojem videzu nevsiljive in opozarjajo na njihov učinek svetlobe, namesto na njihovo obliko. Svetilke za osnovno razsvetljavo so bodisi vgrajene v viseče svetilke, ki sledijo obliki pohištva, ali pa so nameščene ob straneh spuščenega stropa in tako ostanejo čim manj navzdol. Tako se lahko uporabniki osredotočijo na stezo svetlobe, ki vodi skozi lekarno, sestavljeno iz ploščic z osvetlitvijo RGB-LED, ki ustrezajo barvi enako dinamično osvetljenih števcev

Ime Projekta : Jordan Apotheke, Ime oblikovalcev : Conceptlicht GmbH, Naročnik ime : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Notranja Razsvetljava

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.