Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Stol

charchoob

Večnamenski Stol Kubična oblika izdelka ohranja stabilno in uravnoteženo v vseh smereh. Poleg tega je trosmerna uporaba izdelka v formalnem, neformalnem in prijaznem bontonu mogoča le z 90-stopinjskim obračanjem stolov. Ta izdelek je zasnovan tako, da je čim lažji (4 kg) ob upoštevanju vseh vidikov njegove funkcionalnosti. Ta cilj je bil dosežen z izbiro lahkih materialov in svetih okvirjev, s katerimi bo masa izdelka čim manjša.

Ime Projekta : charchoob, Ime oblikovalcev : Arash Shojaei, Naročnik ime : Arshida.

charchoob Večnamenski Stol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.