Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbirka Urnih Površin

TTMM (after time)

Zbirka Urnih Površin ttmm predstavlja zbirko aplikacij za uro, zasnovano za pametne ure s črno-belimi zasloni s 144 × 168 pik, kot sta Pebble in Kreyos. Tu boste našli 15 modelov preprostih, elegantnih in estetskih aplikacij za uro. Ker so narejene iz čiste energije, so bolj kot duhovi kot resnične stvari. Te ure so najbolj ekonomične in ekološko najbolj prijazne doslej.

Ime Projekta : TTMM (after time), Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM (after time).

TTMM (after time) Zbirka Urnih Površin

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.