Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbirka Urnih Površin

TTMM (after time)

Zbirka Urnih Površin ttmm predstavlja zbirko aplikacij za uro, zasnovano za pametne ure s črno-belimi zasloni s 144 × 168 pik, kot sta Pebble in Kreyos. Tu boste našli 15 modelov preprostih, elegantnih in estetskih aplikacij za uro. Ker so narejene iz čiste energije, so bolj kot duhovi kot resnične stvari. Te ure so najbolj ekonomične in ekološko najbolj prijazne doslej.

Ime Projekta : TTMM (after time), Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM (after time).

TTMM (after time) Zbirka Urnih Površin

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.