Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbirka Urnih Površin

TTMM (after time)

Zbirka Urnih Površin ttmm predstavlja zbirko aplikacij za uro, zasnovano za pametne ure s črno-belimi zasloni s 144 × 168 pik, kot sta Pebble in Kreyos. Tu boste našli 15 modelov preprostih, elegantnih in estetskih aplikacij za uro. Ker so narejene iz čiste energije, so bolj kot duhovi kot resnične stvari. Te ure so najbolj ekonomične in ekološko najbolj prijazne doslej.

Ime Projekta : TTMM (after time), Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM (after time).

TTMM (after time) Zbirka Urnih Površin

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.