Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

SERENAD

Stol Spoštujem vse vrste stolov. Po mojem mnenju je eden najpomembnejših, klasičnih in posebnih stvari pri oblikovanju notranjosti stol. Ideja o stolu Serenada prihaja iz laboda na vodi, ki se je obrnil in si dal obraz med krila. Morda sijoča in gladka površina v stolu Serenad z drugačnim in posebnim dizajnom je narejena le za zelo posebna in edinstvena mesta.

Ime Projekta : SERENAD, Ime oblikovalcev : Ali Alavi, Naročnik ime : Ali Alavi Design.

SERENAD Stol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.