Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Likovni Muzej

The Vagrant

Likovni Muzej Arhitekturo Mestnega muzeja umetnosti New Taipei, ki ga je zasnoval Aleksandar Rudnik Milanović kot žerjav z žerjavom v gnezdu na rečni terasi, bi bilo mogoče zlahka razumeti od daleč in s katerih koli točk parka ob reki Yingge. Oblika muzeja je bila neomejeno minimalistično uravnoteženo gibanje žerjavov z atrijem kot ptičja pljuča, kamor sta svež zrak in sončna svetloba prišla neposredno v muzej. S svojimi krili kot razstavnim prostorom in žerjavi deluje kot restavracija z umetniško tematiko, so muzejski gostje lahko uživali v pogledu na pokrajino in mesto Tajpej v bližini.

Ime Projekta : The Vagrant , Ime oblikovalcev : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Naročnik ime : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Likovni Muzej

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.