Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica In Broška

I Am Hydrogen

Ogrlica In Broška Dizajn se zgleduje po neoplatonski filozofiji makrokozmosa in mikrokozmosa, pri čemer vidimo enake vzorce, reproducirane na vseh nivojih kozmosa. Ogrlica se nanaša na zlato razmerje in zaporedje vlaken z matematično zasnovo, ki posnema vzorce filotaksije, ki jih opažamo v naravi, kot jih vidimo pri sončnicah, marjeticah in različnih drugih rastlinah. Zlati torus predstavlja Vesolje, zavito v tkanino prostora-časa. "Jaz sem vodik" hkrati predstavlja model "Univerzalne konstante oblikovanja" in model samega Vesolja.

Ime Projekta : I Am Hydrogen, Ime oblikovalcev : Ezra Satok-Wolman, Naročnik ime : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Ogrlica In Broška

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.