Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prezračevana Vrtljiva Vrata

JPDoor

Prezračevana Vrtljiva Vrata JPDoor je uporabniku prijazna vrtilna vrata, ki se združijo z okenskim sistemom jalousie, ki pomaga ustvariti prezračevalni pretok in hkrati prihraniti prostor. Dizajn je namenjen sprejemanju izzivov in reševanju le-teh s posameznimi raziskovanji, tehnikami in verjemite. Kakršen koli dizajn ni pravilen ali napačen, je v resnici zelo subjektiven. Kljub temu pa veliki dizajni izpolnjujejo potrebe in zahteve končnih uporabnikov ali imajo velik vpliv na skupnost. Svet je poln drugačnega oblikovalskega pristopa v vsakem kotičku, zato ne opustite raziskovanja, "ostanite lačni, ostanite neumni - Steve Job".

Ime Projekta : JPDoor, Ime oblikovalcev : Jerome Thia, Naročnik ime : Exuidea Design.

JPDoor Prezračevana Vrtljiva Vrata

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.