Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Tempo House

Stanovanjska Hiša Ta projekt je popolna prenova hiše v kolonialnem slogu v eni najbolj očarljivih sosesk v Riu de Janeiru. Postavljen na izjemno mesto, polno eksotičnih dreves in rastlin (izvirni krajinski načrt znanega krajinskega arhitekta Burleja Marxa), je bil glavni cilj povezati zunanji vrt z notranjimi prostori z odpiranjem velikih oken in vrat. Okras ima pomembne italijanske in brazilske blagovne znamke, njegov koncept pa je, da ga ima kot platno, da lahko kupec (zbiratelj umetnosti) prikaže svoje najljubše kose.

Ime Projekta : Tempo House, Ime oblikovalcev : Gisele Taranto, Naročnik ime : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Stanovanjska Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.