Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etikete

Propeller

Etikete Propeller je zbirka žganih pijač z različnih koncev sveta, povezana z temo letalskih potovanj in pilotskim popotnikom kot znakom blagovne znamke. Značilnosti vsake vrste pijače so razkrite s številnimi ilustracijami, napisi, ki spominjajo na letalske značke in skice, ki služijo kot recepti za koktajle. Večplastni dizajn dopolnjujejo različni toni barvne folije, različni laki, vzorci in vtiskanje.

Ime Projekta : Propeller, Ime oblikovalcev : Asta Kauspedaite, Naročnik ime : Stumbras.

Propeller Etikete

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.