Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev Potrebna je bila uvodna zasnova prostora velikosti 1900 m2, preden so obiskovalci raziskali 145 mednarodnih blagovnih znamk ur znotraj Salon de TE. Za zajem obiskovalčeve domišljije o luksuznem življenjskem slogu in romantiki je bil kot glavni koncept razvit "Deluxe Train Journey". Za ustvarjanje dramatizacije je bil sprejemni tečaj spremenjen v temo dnevnih postaj, ki je bila postavljena v notranjost dvorane železniške platforme za večerno dvorano z okni vlaka v velikosti velikosti, ki oddajajo zgodbe o zgodbah. Nazadnje se večnamenska arena z odrom odpira različnim blagovnim znamkam.

Ime Projekta : Salon de TE, Ime oblikovalcev : Hong Kong Trade Development Council, Naročnik ime : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.