Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Optična Namestitev

Opx2

Optična Namestitev Opx2 je optična instalacija, ki raziskuje simbiotični odnos med naravo in tehnologijo. Razmerje, v katerem vzorci, ponavljanje in ritem opisujejo tako naravne tvorbe kot tudi delovanje računskih procesov. Namestitvena geometrija, trenutna motnost in / ali gostota so podobni pojavu vožnje po koruznem polju ali razloženo s tehnologijo ob gledanju binarne kode. Opx2 gradi kompleksno geometrijo in izziva dojemanje prostornine in prostora.

Ime Projekta : Opx2, Ime oblikovalcev : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Naročnik ime : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optična Namestitev

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.