Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Ballerina

Prstan Ljubezenska ljubezen do klasične glasbe in ruskega baleta jo je navdihnila za ustvarjanje tega prstana, ki ponuja priložnost, da pokaže eno od svojih prednosti: oblikovanje z organskimi oblikami. Prstan tega rožnatega zlata in njegov morganitni kamen, obdan z rožnatimi safirji. Oblika okvirja omogoča, da se iskra dragocenih dragih kamnov sveti skozi in pokaže njihove barve, medtem ko balerina in valovita kamnita postavitev tvorita dinamično obliko prstana, kar daje vtis, da balerina plava vzdolž vaše roke.

Ime Projekta : Ballerina, Ime oblikovalcev : Larisa Zolotova, Naročnik ime : Larisa Zolotova.

Ballerina Prstan

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.