Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša Za Ptice

Domik Ptashki

Hiša Za Ptice Zaradi monotonega življenjskega sloga in pomanjkanja trajnostne interakcije z Naravo človek živi v stanju nenehnega razpada in notranjega nezadovoljstva, ki mu ne omogoča, da bi užival življenje v največji možni meri. To je mogoče določiti s širjenjem meja dojemanja in pridobivanjem novih izkušenj interakcije človek-narava. Zakaj ptice? Njihovo petje pozitivno vpliva na človekovo duševno zdravje, tudi ptice ščitijo okolje pred insekti škodljivci. Projekt Domik Ptashki je priložnost, da ustvarite koristno sosesko in se preizkusite v vlogi ornitologa z opazovanjem in skrbjo za ptice.

Ime Projekta : Domik Ptashki, Ime oblikovalcev : Igor Dydykin, Naročnik ime : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Hiša Za Ptice

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.