Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Invalidski Voziček

Ancer Dynamic

Invalidski Voziček Ancer, ki preprečuje gibanje invalidskih vozičkov, se ne osredotoča samo na gibčnost svojih gibov, temveč tudi na udobje pacienta, zlasti tistih, ki ga uporabljajo dlje časa. Inovativni dizajn, skupaj z dinamično varnostno blazino, vgrajeno v sedežno blazino, in vrtljivim ročajem, ga loči od običajnega invalidskega vozička. Z veliko vloženega truda je bilo oblikovanje invalidskega vozička dokončano in dokazano pomaga preprečevati ležišča. Rešitve in načela oblikovanja temeljijo na rezultatih, ki so jih zbrali uporabniki invalidskih vozičkov, kar vodi k pristni uporabniški izkušnji.

Ime Projekta : Ancer Dynamic, Ime oblikovalcev : Ran Zhou, Naročnik ime : Northeastern University.

Ancer Dynamic Invalidski Voziček

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.