Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tws Slušalke

PaMu Nano

Tws Slušalke PaMu Nano razvija "nevidne v ušesu" slušalke, prilagojene mladim uporabnikom in primerne za več scenarijev. Zasnova temelji na optimizaciji ušesnih podatkov več kot 5.000 uporabnikov in končno zagotavlja, da bo večina ušes udobnih pri nošenju, tudi med ležanjem na boku. Površina ohišja za polnjenje uporablja posebno elastično krpo za skrivanje indikatorske lučke prek integrirane tehnologije embalaže. Magnetno sesanje omogoča enostavno upravljanje. BT5.0 poenostavlja delovanje, hkrati pa ohranja hitro in stabilno povezavo, kodek aptX pa zagotavlja višjo kakovost zvoka. IPX6 Vodoodpornost.

Tws Slušalke

PaMu Quiet ANC

Tws Slušalke PaMu Quiet ANC je niz aktivnih brezžičnih slušalk za odpravljanje hrupa, ki bi lahko učinkovito rešile obstoječe težave s hrupom. Poganja ga dvojni Qualcommov vodilni bluetooth in digitalni neodvisni čip za aktivno odpravljanje hrupa, lahko skupno dušenje PaMu Quiet ANC doseže 40 dB, kar bi lahko učinkovito zmanjšalo škodo, ki jo povzročajo hrup. Uporabniki lahko preklapljajo med prehodno funkcijo in aktivnim odpravljanjem hrupa glede na različne scenarije, tako v vsakdanjem življenju kot v poslovnih priložnostih.

Svetlobna Enota

Khepri

Svetlobna Enota Khepri je talna svetilka in obesek, ki je zasnovan na podlagi starih Egipčanov Kheprija, boga skarabeja vzhajajočega jutranjega sonca in ponovnega rojstva. Samo dotaknite se Khepri in lučka bo prižgana. Od teme do svetlobe, kot so vedno verjeli stari Egipčani. Khepri, ki je bil razvit iz evolucije egiptovske oblike skarabeja, je opremljen z zatemnitvijo LED, ki jo uravnava stikalo senzorja na dotik, ki omogoča tri nastavitve nastavljive svetlosti z dotikom.

Moped

Cerberus

Moped Pri prihodnjih vozilih je zaželen pomemben napredek pri oblikovanju motorjev. Kljub temu ostajata dve težavi: učinkovito zgorevanje in prijaznost do uporabnika. To vključuje vidike vibracij, ravnanja z vozilom, razpoložljivosti goriva, povprečne hitrosti bata, vzdržljivosti, mazanja motorja, navora ročične gredi ter preprostosti in zanesljivosti sistema. To razkritje opisuje inovativen 4-taktni motor, ki hkrati zagotavlja zanesljivost, učinkovitost in nizke emisije v eni sami zasnovi.

Lesena Igrača

Cubecor

Lesena Igrača Cubecor je preprosta, a zapletena igrača, ki izziva otroško moč razmišljanja in ustvarjalnosti ter jih seznanja z barvami ter preprostimi, komplementarnimi in funkcionalnimi dodatki. Če med seboj pritrdite majhne kocke, bo komplet popoln. Različne enostavne povezave, vključno z magneti, Velcro in zatiči, se uporabljajo v delih. Iskanje povezav in njihovo povezovanje med seboj dokonča kocko. Prav tako krepi njihovo tridimenzionalno razumevanje tako, da otroka prepriča, naj dokonča preprost in znan zvezek.

Senčnik

Bellda

Senčnik Viseči senčnik, enostaven za namestitev, ki se enostavno prilega na katero koli žarnico brez kakršnega koli orodja ali električnega znanja. Zasnova izdelkov omogoča uporabniku, da si žarnico enostavno natakne in sname brez večjih naporov, da ustvari vizualno prijeten vir svetlobe v cenovno ugodni ali začasni bivališči. Ker je funkcionalnost tega izdelka vgrajena v njegovo obliko, je proizvodna cena podobna kot pri navadnem plastičnem loncu. Možnost personalizacije po okusu uporabnika z barvanjem ali dodajanjem kakršnih koli dekorativnih elementov ustvarja edinstven značaj.