Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sočno Namensko Gojišče

Bloom

Sočno Namensko Gojišče Bloom je sočna namenska škatlica za rast, ki deluje kot elegantno pohištvo za dom. Zagotavlja popolne rastne pogoje za sukulente. Glavni cilj izdelka je izpolniti želje in negovati tiste, ki živijo v urbanih območjih z manj zelenega okolja. Urbano življenje ima v vsakodnevnem življenju veliko izzivov. Zaradi tega ljudje ignorirajo svojo naravo. Bloom želi biti most med potrošniki in njihovimi naravnimi željami. Izdelek ni avtomatiziran, njegov namen je pomagati potrošnikom. Podpora za aplikacije bo uporabnikom omogočila, da ukrepajo s svojimi rastlinami, kar jim bo omogočilo negovanje.

Čajni Aparat

Grundig Serenity

Čajni Aparat Serenity je sodoben proizvajalec čajev, ki se osredotoča na veselo uporabniško izkušnjo. Projekt se večinoma osredotoča na estetske elemente in uporabniško izkušnjo, saj glavni cilj predlaga, da se izdelek razlikuje od obstoječih izdelkov. Priključek izdelovalca čaja je manjši od telesa, ki izdelku omogoča pogled na tla, kar prinaša edinstveno identiteto. Rahlo ukrivljeno telo v kombinaciji z narezanimi površinami podpira tudi edinstveno identiteto izdelka.

Lestenec

Lory Duck

Lestenec Lory Duck je zasnovan kot sistem vzmetenja, sestavljen iz modulov iz medeninastega in epoksi stekla, vsak pa spominja na raco, ki brez truda drsi po hladni vodi. Moduli ponujajo tudi nastavljivost; s pridihom lahko vsako nastavite tako, da se obrne v katero koli smer in visi na kateri koli višini. Osnovna oblika svetilke se je rodila razmeroma hitro. Vendar pa so potrebovali mesece raziskav in razvoja z nešteto prototipov, da so ustvarili svoje popolno ravnovesje in čim boljši pogled iz vseh možnih zornih kotov.

Obešalnik Za Metulje

Butterfly

Obešalnik Za Metulje Obešalnik metuljev je dobil ime zaradi podobnosti obliki letečega metulja. To je minimalistično pohištvo, ki ga je mogoče sestaviti na primeren način zaradi zasnove ločenih komponent. Uporabniki lahko obešalnik hitro sestavijo z golimi rokami. Ko se je treba premikati, je priročno prevažati po demontaži. Namestitev poteka samo v dveh korakih: 1. zložite oba okvira skupaj, da tvorita X; in okvirje v obliki diamanta na vsaki strani prekrivajte. 2. Leseni kos potisnite skozi prekrivne okvirje v obliki diamanta na obeh straneh, da držijo okvirje

Kapuca

Black Hole Hood

Kapuca Ta kapuca, ki sta jo zasnovala navdih za črno luknjo in črvov, naredi izdelek čudovite in moderne oblike, kar vse povzroča čustvena občutja in cenovno ugodna. Med kuhanjem naredi čustvene trenutke in enostavno uporabo. Je lahka, enostavna za namestitev, enostavna za čiščenje in zasnovana za moderne kuhinje na ilandu.

Zvočnik

Black Hole

Zvočnik Črna luknja je zasnovana na podlagi sodobne inteligentne tehnologije in je prenosni zvočnik Bluetooth. Lahko bi ga povezali s katerim koli mobilnim telefonom z različnimi platformami, na voljo pa je tudi USB vrata za povezavo z zunanjim prenosnim pomnilnikom. Vgrajena luč se lahko uporablja kot namizna luč. Tudi privlačen videz črne luknje omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju.