Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zibelka, Zibalni Stoli

Dimdim

Zibelka, Zibalni Stoli Lisse Van Cauwenberge je ustvaril tovrstno večnamensko rešitev, ki služi kot stol za zibanje in tudi kot zibelka, ko sta dva Dimdimova stola združena. Vsak stol za zibanje je sestavljen iz lesa z jeklenimi nosilci in zaključen v orehovem furnirju. Dva stola lahko pritrdite drug na drugega s pomočjo dveh skritih sponk pod sedežem in tako oblikujete otroško zibelko.

Čajnik In Čajniki

EVA tea set

Čajnik In Čajniki Ta zapeljivo eleganten čajnik z ustreznimi skodelicami je brezhiben preliv in z njim je užitek sodelovati. Nenavadna oblika tega čajnega lonca, ki se z izlivom izliva iz telesa, še posebej dobro prilije. Skodelice so vsestranske in oprijemljive, da se v različnih rokah gnezdijo v vaših rokah, saj ima vsak človek svoj pristop do držanja skodelice. Na voljo v sijajni beli barvi s srebrnim obročkom ali črnim mat porcelanom s sijajnim belim pokrovom in belimi obodnimi skodelicami. V notranjosti je vgrajen filter iz nerjavečega jekla. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 skodelic: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ura

Zeitgeist

Ura Ura odraža zeitgeist, ki je povezan s pametnimi, tehnološkimi in trpežnimi materiali. Visokotehnološko površino izdelka predstavljata karbonski del telesa in časovni prikazovalnik s polnim torom (luknje). Oglje nadomešča kovinski del, kot relikvijo preteklosti in poudarja funkcijski del ure. Odsotnost osrednjega dela kaže, da inovativna LED indikacija nadomešča klasični urni mehanizem. Mehko osvetlitev ozadja je mogoče nastaviti v skladu z najljubšo barvo lastnika, senzor svetlobe pa bo spremljal moč osvetlitve.

Podajalnik Hrane

Food Feeder Plus

Podajalnik Hrane Hranilnik hrane Plus ne samo da otrokom pomaga, da se prehranjujejo sami, ampak pomeni tudi več samostojnosti za starše. Dojenčki jih lahko zadržijo in sesajo in žvečijo, potem ko so zdrobili hrano, ki so jo naredili starši. Food Feeder Plus ima večji, fleksibilen silikonski vreček, da zadovolji rastoči apetit dojenčkov. Krma je bistvenega pomena, ki malim otrokom omogoča varno raziskovanje in uživanje sveže trdne hrane. Živila ni treba čistiti. Hrano preprosto položite v silikonsko vrečko, zaprite zapornico in dojenčki lahko uživajo samohranjevanje s svežo hrano.

Večosni Sistem Zaves Za Stene

GLASSWAVE

Večosni Sistem Zaves Za Stene Večosni sistem zaves za stene GLASSWAVE odpira vrata za večjo prožnost pri načrtovanju steklenih sten za množično proizvodnjo. Ta novi koncept zavesnih sten temelji na načelu navpičnih školjk s cilindričnimi in ne pravokotnimi profili. Ta dokončno inovativen pristop pomeni, da se lahko ustvarijo strukture z večsmernimi povezavami, ki desetkratno povečajo možne geometrijske kombinacije pri montaži steklenih sten. GLASSWAVE je sistem nizkih stolpcev, namenjen trgu izrazitih stavb v treh nadstropjih ali manj (majestične dvorane, razstavni prostori, atriji itd.)

Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) je monumentalna zgradba, visoka 211 m, ki se nahaja na južnem obrobju Ashgabata, glavnega mesta Turkmenistana, na hribu 1024 m nadmorske višine. TV Tower je glavno središče za proizvodnjo radijskih in televizijskih programov, postprodukcijo in oddajanje. In je eden najboljših primerov najsodobnejše digitalne tehnologije. Televizijski stolp je Turkmenistan postal pionir v televizijski oddaji HD v Aziji. TV Tower je največja tehnološka naložba v radiodifuzijo zadnjih 20 let.