Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakladalec Na Kolesih

Arm Loader

Nakladalec Na Kolesih Nakladalnik, ki večinoma deluje na neenakomernih razlogih, lahko povzroči, da voznik doživi hudo bolezen v gibanju, prav tako pa lahko občuti hitro utrujenost. Vendar pa 'ARM LOADER' omogoča prepoznavanje koordinatnih točk na tleh in pomaga vozniškemu sedežu, da je stabilen in da ne maha. Zato voznikom pomaga, da se ne počutijo utrujeni, in jim omogoča varno opravljanje dela.

Usb Bliskovni Pogon

Frohne eClip

Usb Bliskovni Pogon eClip je prvi na svetu USB bliskovni pogon s papirnim sponkami z metričnim ravnilom. eClip je prejel srebrno nagrado za oblikovanje iDA & Golden A '. eClip je lahek, prilega se vam ključavnice in deluje kot sponka za papir, da organizira papirje, potrdila in denar. eClip varuje osebne podatke, intelektualno lastnino, podatke o delodajalcih, medicinske podatke in poslovne skrivnosti z varnostno programsko opremo. eClip je zasnoval Frohne na Floridi. Zlati spominski konektor je odporen na udarce, odporen na praske, vodoodporen, odporen na alkohol, prah, odporen proti rji in elektromagnetni odpornosti.

Motorna Žaga

Rotation Saw

Motorna Žaga Motorna verižna žaga z vrtljivim ročajem. Ta veriga ima ročaj, ki se vrti za 360 ° in se ustavi pod vnaprej določenimi koti. Na splošno ljudje drevesa režejo vodoravno ali navpično, tako da žage vrtijo pod določenim kotom ali se nagnejo ali nagnejo svoje dele telesa. Žal žaga pogosto zdrsne z uporabnikovega oprijema ali mora uporabnik delovati v nerodnem položaju, kar lahko povzroči poškodbe. Za odpravo takšnih pomanjkljivosti je predlagana žaga opremljena z vrtljivim ročajem, tako da lahko uporabnik prilagodi kote rezanja.

Čajni Set

Wavy

Čajni Set Navdušen nad travertinsko teraso v naravi je Wavy čajni set, ki vam bo prinesel edinstveno čajno izkušnjo. Inovativni ročaji so razviti, da se udobno prilegajo v vaše roke. Če boste skodelico privezali z dlanmi, boste odkrili, da se odvije kot vodna lilija in vas pripelje do trenutka miru.

Fotelj

Baralho

Fotelj Fotelj Baralho ima presenetljiv sodoben dizajn, sestavljen iz čistih oblik in ravnih linij. Izdelan iz pregibov in zvarov na brušeni aluminijasti plošči, ta fotelj izstopa po svojem drznem prileganju, ki izziva trdnost materiala. V enem elementu lahko združuje lepoto, lahkotnost in natančnost linij in kotov.

Sistem Odprtega Namiznega Pribora

Osoro

Sistem Odprtega Namiznega Pribora Inovativni značaj podjetja OSORO je združitev kakovosti visokokakovostnega vitrificiranega porcelana in njegove značilne sijoče barve s slonokoščino s funkcijo, primerno za konzerviranje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku in za kuhanje s parno pečico ali mikrovalovno pečico. Preprosto modularno obliko in različne elemente lahko zložite, da prihranite prostor, prožno kombinirate in zaprete z večbarvnim silikonskim O-Sealerjem ali O-priključkom, tako da hrana ostane dobro zaprta v njem. OSORO lahko univerzalno uporabljamo in odpravljamo potrebo po našem vsakdanjem življenju.