Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Drobilnik Papirja

HandiShred

Drobilnik Papirja HandiShred je prenosni ročni drobilnik papirja, ki ne potrebuje zunanjega vira energije. Zasnovan je majhen in čeden, tako da ga lahko odložite na mizo, v predal ali aktovko, ki omogoča preprost dostop do vašega pomembnega dokumenta in kadar koli kjer koli. Ta priročen drobilnik odlično deluje tako, da uniči vse dokumente ali potrdila, da se zasebni, zaupni in osebni podatki hranijo vedno varno.

Interakcijska Tabela

paintable

Interakcijska Tabela Slikanje je večnamenska miza za vsakogar, lahko je navadna miza, risalna miza ali glasbeni inštrument. Lahko uporabite različne vrste barv za barvanje na površini mize, če želite ustvariti glasbo s prijatelji ali družinami, površina pa bo barvna tipala prenesla risbo v melodijo. Obstajata dva načina risanja, ustvarjalno risanje in risanje glasbenih zapisov, otroci lahko narišejo karkoli, kar želijo ustvariti naključno glasbo, ali pa uporabijo pravilo, ki ga oblikujemo, da zapolni barvo na določenem položaju, da bi otroško rimo.

Miza, Trezor, Podstavek

Trifold

Miza, Trezor, Podstavek Oblika Trifolda je seznanjena s kombinacijo trikotnih površin in edinstvenim zaporedjem zlaganja. Ima minimalistično, a zapleteno in kiparsko zasnovo, iz vsakega vidika razkriva edinstveno kompozicijo. Zasnova se lahko prilagodi različnim namenom, ne da bi pri tem ogrozili njeno strukturno celovitost. Trifold je predstavitev digitalnih metod izdelave in uporabe novih proizvodnih tehnologij, kot je robotika. Proizvodni proces je bil razvit v sodelovanju z robotskim podjetjem za izdelavo izdelkov, ki je specializirano za zlaganje kovin s 6-osnimi roboti.

Igrača

Movable wooden animals

Igrača Živalske raznolikosti se premikajo na različne načine, preprosto, a zabavno. Abstraktne oblike živali absorbirajo otroke, da si predstavljajo. V skupini je 5 živali: prašič, raca, žirafa, polž in dinozaver. Duckova glava se premika od desne proti levi, ko jo dvignete s stola, zdi se vam, da vam reče "NE"; Glava žirafe se lahko premika od zgoraj in navzdol; Prašičji nos, polžje in Dinozavrova glava se premikajo od znotraj navzven, ko obrnete repo. Vsi gibi ljudi nasmehnejo in otroke poženejo, da se igrajo na različne načine, kot so vlečenje, potiskanje, obračanje itd.

Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače Kako imeti mavrico? Kako objeti poletni veter? Vedno me dotaknejo nekatere subtilne stvari in se počutim zelo zadovoljne in srečne. Kako shraniti in kako lastiti? Dovolj je tako dobro kot pogostitev. Rada bi oblikovala različne vrste materialov na preprost in zabaven način. Otroci naj se igrajo z njimi, da prepoznajo fizični svet, spodbudijo domišljijo in jim pomagajo razumeti njihovo okolico.