Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Grid

Miza Mreža je miza, zasnovana iz mrežnega sistema, ki je bil navdihnjen s tradicionalno kitajsko arhitekturo, kjer se vrsta lesene konstrukcije, imenovane Dougong (Dou Gong), uporablja v različnih delih stavbe. Z uporabo tradicionalne lesene strukture lesa je sestavljanje mize tudi proces učenja o strukturi in doživljanja zgodovine. Nosilna konstrukcija (Dou Gong) je izdelana iz modularnih delov, ki jih je mogoče enostavno razstaviti in jih je treba shraniti.

Pohištvena Serija

Sama

Pohištvena Serija Sama je verodostojna serija pohištva, ki s svojimi minimalnimi, praktičnimi oblikami in močnim vizualnim učinkom zagotavlja funkcionalnost, čustveno izkušnjo in unikatnost. Kulturni navdih, ki izhaja iz poezije vrtinčastih kostumov, oblečenih v obredih Sama, je v svoji zasnovi interpretiran skozi igro stožčaste geometrije in tehnik upogibanja kovin. Kiparska drža serije je kombinirana s preprostostjo materialov, oblik in proizvodnih tehnik, kar ponuja funkcionalno & amp; estetske koristi. Rezultat je sodobna serija pohištva, ki daje značilen pečat bivalnim prostorom.

Kuhinjski Pripomočki

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Pripomočki Uporaba različnih stilov kuhinjskih instrumentov poleg vizualne nadležnosti ustvarja neurejeno kuharsko okolje. Povedano na kratko sem poskušal narediti poenoten komplet teh priljubljenih kuhinjskih dodatkov, ki se običajno uporabljajo v vseh hišah. Ta zasnova je bila povsem navdihnjena s kreativnostjo. "Združena oblika" in "prijeten videz" sta dve njegovi značilnosti. Poleg tega ga bo trg pozdravil zaradi inovativnega videza. To bo priložnost za proizvajalca in kupca, da v enem paketu kupijo 6 pripomočkov.

Avtomatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Avtomatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 je bil zasnovan tako, da kljubuje naravi varnostnih izdelkov in zmanjšuje ustrahovanje in strah pred tehnološkimi in psihološkimi vidiki. Njegova zasnova na novo interpretira že znane elemente domačega računalnika in tako zagotavlja uporabnikom prijazen videz podeželskih državljanov okoli tajske meje. Glas in slike na zaslonu vodijo uporabnike prvič po korakih skozi postopek. Dvobarvni ton na blazinici za tiskanje prstov jasno označuje območja optičnega branja. MBAS 2 je edinstven izdelek, katerega namen je spremeniti način prehajanja meja, saj omogoča več jezikov in prijazno nediskriminatorno uporabniško izkušnjo.

Stol

SERENAD

Stol Spoštujem vse vrste stolov. Po mojem mnenju je eden najpomembnejših, klasičnih in posebnih stvari pri oblikovanju notranjosti stol. Ideja o stolu Serenada prihaja iz laboda na vodi, ki se je obrnil in si dal obraz med krila. Morda sijoča in gladka površina v stolu Serenad z drugačnim in posebnim dizajnom je narejena le za zelo posebna in edinstvena mesta.

Fotelj

The Monroe Chair

Fotelj Osupljiva eleganca, preprostost ideje, udoben, zasnovan z upoštevanjem trajnosti. Monroejeva stolica je poskus drastičnega poenostavitve proizvodnega procesa, ki je povezan z izdelavo fotelja. Izkorišča potencial tehnologij CNC, da večkrat izrezajo raven element iz MDF-ja, ti elementi pa se nato namestijo okrog osrednje osi, da tvorijo zapleteno ukrivljen fotelj. Zadnja noga se postopoma pretvori v naslonjalo, naslonjalo za roke v sprednjo nogo, kar ustvarja izrazito estetiko, ki jo v celoti določa preprostost postopka izdelave.