Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Robot Pomoči

Spoutnic

Robot Pomoči Spoutnic je podporni robot, zasnovan za izobraževanje kokoši, da ležijo v svojih gnezdih. Kokoši vstanejo ob svojem pristopu in se vrnejo v gnezdo. Običajno mora rejnik vsako uro ali celo pol ure na vrhuncu polaganja obiskati vse svoje zgradbe, da kokošam ne bi odložil jajc na tla. Majhen samostojni robot Spoutnic zlahka prehaja pod dobavnimi verigami in lahko kroži v vsej zgradbi. Njegova baterija drži dan in se v eni noči napolni. Rejce osvobodi dolgočasne in dolge naloge, ki omogoča boljši pridelek in omeji število jajc, ki se odpravijo.

Večnamenska Kitara

Black Hole

Večnamenska Kitara Črna luknja je večnamenska kitara, ki temelji na stilih hard rock in metal glasbe. Karoserijska oblika daje igralcem kitare občutek udobja. Na fretboardu je opremljen s tekočimi kristali za ustvarjanje vizualnih učinkov in učnih programov. Braillovi znaki za vratom kitare lahko pomagajo slepim ali slabovidnim, da igrajo kitaro.

Prenosna Plinska Peč

Herbet

Prenosna Plinska Peč Herbet je prenosna plinska peč, tehnologija omogoča optimalne zunanje pogoje in pokriva vse standardne zahteve za kuhanje. Peč je sestavljena iz lasersko razrezanih jeklenih komponent in ima odprt in zaprt mehanizem, ki ga je mogoče zakleniti v odprtem položaju, da se prepreči okvara med uporabo. Njegov odprt in zaprt mehanizem omogoča enostavno prenašanje, ravnanje in shranjevanje.

Omarica

Arca

Omarica Arca je monolit, ujet v mrežo, skrinjo, ki plava po zraku skupaj z vsebino. Lakirana posoda mdf, zaprta v idealno mrežo iz masivnega hrasta, je opremljena s tremi skupnimi predali za ekstrakcijo, ki jih je mogoče organizirati glede na različne potrebe. Trda mreža iz hrastovega hrasta je bila oblikovana tako, da ustreza termoformiranim steklenim ploščam, da dobi organsko obliko, ki simulira zrcalo vode. Celotna omara počiva na prozorni metakrilatni podpori, da poudari idealno plavanje.

Posoda

Goccia

Posoda Goccia je posoda, ki dom okrasi z mehkimi oblikami in toplimi belimi lučkami. To je sodobno domače ognjišče, stičišče srečne ure s prijatelji na vrtu ali mizica za branje knjige v dnevni sobi. To je komplet keramičnih posod, primernih za zadrževanje tople zimske odeje, pa tudi sezonsko sadje ali steklenico sveže poletne pijače, potopljeno v led. Posode visijo s stropa z vrvjo in jih je mogoče postaviti na želeno višino. Na voljo so v 3 velikostih, od katerih je največja lahko zaključena z masivnim hrastovim vrhom.

Miza

Chiglia

Miza Chiglia je kiparska miza, katere oblike spominjajo na oblike čolna, hkrati pa predstavljajo srce celotnega projekta. Koncept je bil preučen zaradi modularnega razvoja, ki izhaja iz osnovnega modela, ki je predlagan tukaj. Linearnost snopa golobice v kombinaciji z možnostjo, da se vretenci prosto drsijo po njej, zagotavljajo stabilnost mize in omogočajo, da se razvije v dolžino. Te funkcije omogočajo enostavno prilagoditev ciljnemu okolju. Dovolj bo povečati število vretenc in dolžino žarka, da dobimo želene dimenzije.