Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zbiranje Pohištva

Phan

Zbiranje Pohištva Kolekcija Phan se zgleduje po posodi Phan, ki je tajska zabojniška kultura. Oblikovalec uporablja strukturo posod Phan za izdelavo strukture pohištva, ki ga naredi močnega. Oblikujte obliko in podrobnosti, ki jo bodo naredili moderno in preprosto. Oblikovalec je za izdelavo zapletenih in edinstvenih detajlov, ki se razlikujejo od drugih, uporabil tehnologijo laserskega reza in kombinacijo zložljive pločevine iz CNC lesa. Površina je zaključena s prašno prevlečenim sistemom, da struktura ostane dolga, močna, vendar lahka.

Ime Projekta : Phan, Ime oblikovalcev : Yongphan Sundara-vicharana, Naročnik ime : SSTEEL.

Phan Zbiranje Pohištva

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.