Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.

Qr Code Nalepka

Marketplace on the Move

Qr Code Nalepka Nov način za prodajo avtomobila povsod! Samo na spletnem mestu www.krungsriautomarketplace.com, kjer lahko objavite prodajo svojega avtomobila, mi pa bomo izdelali nalepko QR Code na podlagi edinstvenega spletnega naslova vašega avtomobila, z izbrano obliko nalepke pa dostavite na vaše mesto, tako da lahko na svoj avto pritrdite nalepko! !! Za kupca preprosto skenirajte QR kodo, ki jo vidite na prodajalčevem parkirišču v veleblagovnicah, kavarnah, stavbah itd. Dostop do podrobnosti avtomobila takoj. Pokličite prodajalca in si ga oglejte. Vse se nenadoma zgodi na mestu, kjer ste oba !!!

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje

Corporate Mandala

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje Korporativna mandala je povsem novo orodje za izobraževanje in usposabljanje. Gre za inovativno in edinstveno integracijo starodavnega mandala in korporativne identitete, zasnovane za povečanje skupinskega dela in splošne poslovne uspešnosti. Poleg tega je nov element celostne podobe podjetja. Korporativna mandala je skupinska dejavnost za timsko ali individualna dejavnost managerja. Zasnovan je posebej za določeno podjetje in ga obarva ekipa ali posameznik na prosto in intuitiven način, kjer lahko vsak izbere katero koli barvo ali polje.

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Prisma

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak Prisma je zasnovana za testiranje neinvazivnih materialov v najbolj ekstremnih okoljih. Je prvi detektor, ki je vključil napredne posnetke v realnem času in 3D-skeniranje, kar omogoča lažjo interpretacijo napak in zmanjšuje čas tehnikov na mestu. S praktično neuničljivim ohišjem in edinstvenimi več načini pregledovanja Prisma lahko pokriva vse aplikacije za testiranje, od naftovodov do vesoljskih komponent. Je prvi detektor s celostnim zapisovanjem podatkov in samodejnim generiranjem poročil PDF. Brezžična in ethernetna povezava omogočajo enostavno nadgradnjo ali diagnosticiranje enote.

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.

Program Zvestobe Kreditnih Kartic

Education Currency

Program Zvestobe Kreditnih Kartic To je program zvestobe bančnih kartic co, sponzoriran med banko izdajateljem in partnersko izobraževalno ustanovo, ki podeljuje nagrade v obliki pravic do učne ure, ki so se nabrale večjim enotam, ki so pravice do kreditnih ur, ki jih imetniku kartice dodeli z njegovo porabo s kartico, nakopičene pravice do kreditnih ur bodo se unovči, ko bo opravil izobraževanje na tej partnerski izobraževalni ustanovi. Banka bo v zameno za dane pravice do kreditnih ur s to institucijo sklenila pogodbo o izmenjavi pristojbin. Cilj projekta je finančno podpreti ljudi pri doseganju izobraževalnih ciljev in izobraževalnega sektorja.