Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Glasbena Priporočila Storitev

Musiac

Glasbena Priporočila Storitev Musiac je glasbeno priporočilo, s pomočjo proaktivne udeležbe poišče natančne možnosti za svoje uporabnike. Njegov namen je predlagati alternativne vmesnike, s katerimi bi izzvali algoritem avtokracije. Filtriranje informacij je postalo neizogiben iskalni pristop. Vendar ustvarja učinke komornih odmevov in omeji uporabnike v svojem območju udobja, tako da strogo upoštevajo njihove želje. Uporabniki postanejo pasivni in nehajo dvomiti v možnosti, ki jih ponuja stroj. Poraba časa za pregled možnosti lahko poveča velike bio-stroške, vendar je to napor, ki ustvarja smiselno izkušnjo.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je eleganten hibridni klavir za sodobne prostore. Njegova edinstvena oblika uteleša tridimenzionalno zlivanje zvočnih valov. Stranke lahko svoj klavir popolnoma prilagodijo tako, da so v harmoniji z okolico kot dekorativni umetniški kos. Ta visokotehnološki klavir je izdelan iz eksotičnih materialov, kot so Carbon Fiber, vrhunski avtomobilski usnje in zrakoplov Aluminij. Napredni zvočniški sistem; poustvari širok dinamični razpon Grand klavirjev z zvočnim sistemom z močjo 200 W, 9 zvočnikov. Namenska vgrajena baterija omogoča, da klavir izvaja do 20 ur z enim polnjenjem.

Gostinski Kompleks

Serenity Suites

Gostinski Kompleks Apartmaji Serenity se nahajajo v naselju Nikiti na Sitoniji na Halkidikih v Grčiji. Kompleks je sestavljen iz treh enot z dvajsetimi apartmaji in bazenom. Gradbene enote označujejo globoko obliko prostorskega obzorja, hkrati pa ponujajo optimalne poglede proti morju. Bazen je jedro med nastanitvijo in javnimi storitvami. Gostinski kompleks je mejnik na tem območju kot ekstrovertna lupina z notranjimi lastnostmi.

Lestenec

Bridal Veil

Lestenec Ta umetnost - umetniški predmet z vklopljenimi lučmi. Prostorna soba s stropom zapletenega profila, kot kumulusni oblaki. Lestenec se prilega prostoru, ki gladko teče od sprednje stene do stropa. Kristalno-beli listi emajla v povezavi z elastičnim upogibanjem tankih cevi ustvarjajo podobo leteče tančice po svetu. Obilje svetlobnih in zlatih sijaj letečih ptic ustvarja občutek prostornosti in veselja.

Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.

Qr Code Nalepka

Marketplace on the Move

Qr Code Nalepka Nov način za prodajo avtomobila povsod! Samo na spletnem mestu www.krungsriautomarketplace.com, kjer lahko objavite prodajo svojega avtomobila, mi pa bomo izdelali nalepko QR Code na podlagi edinstvenega spletnega naslova vašega avtomobila, z izbrano obliko nalepke pa dostavite na vaše mesto, tako da lahko na svoj avto pritrdite nalepko! !! Za kupca preprosto skenirajte QR kodo, ki jo vidite na prodajalčevem parkirišču v veleblagovnicah, kavarnah, stavbah itd. Dostop do podrobnosti avtomobila takoj. Pokličite prodajalca in si ga oglejte. Vse se nenadoma zgodi na mestu, kjer ste oba !!!