Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nov Vzorec Porabe

Descry Taiwan Exhibition

Nov Vzorec Porabe Razstava na Mountain Alishan, znani turistični atrakciji na Tajvanu, združuje umetnost s tajvansko tradicionalno industrijo čajev. Sodelovanje na tej razstavi lahko prinese nov poslovni modul. Na vsakem paketu lahko turisti vidijo različne izraze, ki prenašajo isto temo, & quot; Tajvan. & Amp; quot; Potopljeni v čudovito pokrajino Tajvana, bodo obiskovalci globlje spoznali tajvansko čajno kulturo in industrijo.

Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg

FZ

Gasilni Aparat In Kladivo Za Pobeg Varnostna oprema za vozila je bistvenega pomena. Gasilni aparati in varnostna kladiva lahko kombinacija obeh izboljšajo učinkovitost reševanja osebja v prometni nesreči. Prostor za avto je omejen, zato je ta naprava zasnovana tako, da je dovolj majhna. Lahko se postavi kamor koli v osebnem avtomobilu. Tradicionalni gasilni aparati za vozila so za enkratno uporabo in ta oblika lahko enostavno nadomesti oblogo. Je bolj udoben oprijem, uporabnikom enostavno upravljanje.

Aktivacija Dogodka

The Jewel

Aktivacija Dogodka 3D Nakit za nakit je bil interaktivni maloprodajni prostor, ki je javnost vabil k uporabi najnovejše tehnologije pri 3D-tiskanju z ustvarjanjem lastnega nakita. Povabljeni smo bili, da aktiviramo prostor in takoj pomislimo - kako je lahko nakitnica popolna brez čudovitega dragulja po naročilu? Rezultat je bila sodobna skulptura, ki je povzročila barvno prizmo, ki je zajemala lepoto odsevne svetlobe, barve in sence.

Avtonomni Mobilni Robot

Pharmy

Avtonomni Mobilni Robot Avtonomni navigacijski robot za bolnišnično logistiko. To je sistem storitev izdelkov, ki zagotavlja varne učinkovite dobave, zmanjšuje možnosti zdravstvenega delavca, da bi bil izpostavljen zbolevanju, omejuje pandemijske bolezni med bolnišničnim osebjem in pacienti (COVID-19 ali H1N1). Zasnova pomaga pri oskrbi bolnišnic z enostavnim dostopom in varnostjo z uporabo nezapletene interakcije uporabnikov s pomočjo prijazne tehnologije. Robotske enote se lahko samostojno gibljejo v zaprtem okolju in imajo sinhroniziran tok s podobnimi enotami, s čimer so sposobne sodelovati z robotskim delom.

Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je redek in drag. Njegovo aromo je mogoče dobiti le s kurjenjem ali ekstrakcijo, ki jo uporablja v zaprtih prostorih in si jo privošči le malo uporabnikov. Da bi odpravili te omejitve, so po triletnih prizadevanjih z več kot 60 dizajni, 10 prototipi in 200 poskusi ustvarjeni pametni difuzor arome in naravne ročno izdelane tablete agarwood. Dokazuje nov možni poslovni model in uporabo konteksta za industrijo agarwood. Uporabniki lahko preprosto vstavijo difuzor v avtomobil, z lahkoto prilagodijo čas, gostoto in raznolikost arome ter uživajo v potopni aromaterapiji kamor koli in kadar koli vozijo.

Avtomatski Sokovnik

Toromac

Avtomatski Sokovnik Toromac je posebej zasnovan s svojim močnim videzom, da prinese nov način uživanja sveže stisnjenega pomarančnega soka. Narejena za največjo črpanje sokov, je namenjena restavracijam, kavarnam in supermarketom, vrhunski dizajn pa omogoča prijazno izkušnjo z okusom, zdravjem in higieno. Ima inovativen sistem, ki sadje reže navpično in z rotacijskim pritiskom stisne polovice. To pomeni, da je največja zmogljivost dosežena brez stiskanja ali dotika lupine.