Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Prisma

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak Prisma je zasnovana za testiranje neinvazivnih materialov v najbolj ekstremnih okoljih. Je prvi detektor, ki je vključil napredne posnetke v realnem času in 3D-skeniranje, kar omogoča lažjo interpretacijo napak in zmanjšuje čas tehnikov na mestu. S praktično neuničljivim ohišjem in edinstvenimi več načini pregledovanja Prisma lahko pokriva vse aplikacije za testiranje, od naftovodov do vesoljskih komponent. Je prvi detektor s celostnim zapisovanjem podatkov in samodejnim generiranjem poročil PDF. Brezžična in ethernetna povezava omogočajo enostavno nadgradnjo ali diagnosticiranje enote.

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.

Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sejem Stražarjev Potrebna je bila uvodna zasnova prostora velikosti 1900 m2, preden so obiskovalci raziskali 145 mednarodnih blagovnih znamk ur znotraj Salon de TE. Za zajem obiskovalčeve domišljije o luksuznem življenjskem slogu in romantiki je bil kot glavni koncept razvit "Deluxe Train Journey". Za ustvarjanje dramatizacije je bil sprejemni tečaj spremenjen v temo dnevnih postaj, ki je bila postavljena v notranjost dvorane železniške platforme za večerno dvorano z okni vlaka v velikosti velikosti, ki oddajajo zgodbe o zgodbah. Nazadnje se večnamenska arena z odrom odpira različnim blagovnim znamkam.

Turistična Atrakcija

In love with the wind

Turistična Atrakcija Grad Zaljubljen v veter je prebivališče 20. stoletja, postavljeno na 10 hektarjev pokrajine v bližini vasi Ravadinovo, območje v osrčju gore Strandza. Obiščite in uživajte v svetovno znanih zbirkah, osupljivi arhitekturi in navdihujočih družinskih zgodbah. Sprostite se med idiličnimi vrtovi, uživajte v sprehodih po gozdu in jezerih in začutite duh pravljic.

Turistična Atrakcija

The Castle

Turistična Atrakcija Grad je zasebni projekt, ki se je začel pred dvajsetimi leti leta 1996 iz sanj iz otroštva, da bi zgradil svoj grad, enak kot v pravljicah. Oblikovalec je tudi arhitekt, konstruktor in oblikovalec krajine. Glavna ideja projekta je ustvariti prostor za družinsko rekreacijo, kot turistična atrakcija.

Izobraževalni Izdelek

Shine and Find

Izobraževalni Izdelek Najpomembnejša prednost tega izdelka je enostavnost učenja in izboljšanje spomina. V Sijaju in iskanju je vsako ozvezdje izdelano praktično in ta izziv se vedno znova izvaja. V mislih ima trpežno podobo. Tako učenje, praktično in učenje ter ponovitev, ni dolgočasno in spomin naredi bolj trpežen in prijeten. Je zelo čustven, interaktiven, preprost, čist, minimalen in sodoben.