Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gostinski Kompleks

Serenity Suites

Gostinski Kompleks Apartmaji Serenity se nahajajo v naselju Nikiti na Sitoniji na Halkidikih v Grčiji. Kompleks je sestavljen iz treh enot z dvajsetimi apartmaji in bazenom. Gradbene enote označujejo globoko obliko prostorskega obzorja, hkrati pa ponujajo optimalne poglede proti morju. Bazen je jedro med nastanitvijo in javnimi storitvami. Gostinski kompleks je mejnik na tem območju kot ekstrovertna lupina z notranjimi lastnostmi.

Uv Sterilizator

Sun Waves

Uv Sterilizator SunWaves je sterilizator, ki lahko odstrani mikrobe, plesni, bakterije in viruse v samo 8 sekundah. Zasnovan za razgradnjo bakterijske obremenitve na površinah, kot so skodelice za kavo ali krožniki. SunWaves je bil izumljen z mislijo na stisko v letu COVID-19, da bi vam pomagal uživati v kretnji, kot je varno pitje čaja v kavarni. Uporablja se lahko tako v profesionalnem kot domačem okolju, saj s preprosto kretnjo sterilizira v zelo kratkem času z UV-C svetlobo, ki ima dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje, prav tako pa pomaga zmanjšati količino materiala za enkratno uporabo.

Program Oblikovalskih Dogodkov

Russian Design Pavilion

Program Oblikovalskih Dogodkov razstave, oblikovalni natečaji, delavnice, izobraževalno oblikovalsko svetovanje in založniški projekti s ciljem promocije ruskih oblikovalcev in blagovnih znamk v tujini. Naše dejavnosti spodbujajo rusko govoreče oblikovalce, da svoje znanje in veščine izpopolnjujejo z mednarodnimi projekti in jim pomagajo razumeti svojo vlogo v oblikovalski skupnosti, kako promovirati in narediti njihove izdelke konkurenčne ter ustvariti resnične inovacije.

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje

Corporate Mandala

Orodje Za Izobraževanje In Usposabljanje Korporativna mandala je povsem novo orodje za izobraževanje in usposabljanje. Gre za inovativno in edinstveno integracijo starodavnega mandala in korporativne identitete, zasnovane za povečanje skupinskega dela in splošne poslovne uspešnosti. Poleg tega je nov element celostne podobe podjetja. Korporativna mandala je skupinska dejavnost za timsko ali individualna dejavnost managerja. Zasnovan je posebej za določeno podjetje in ga obarva ekipa ali posameznik na prosto in intuitiven način, kjer lahko vsak izbere katero koli barvo ali polje.

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Prisma

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak Prisma je zasnovana za testiranje neinvazivnih materialov v najbolj ekstremnih okoljih. Je prvi detektor, ki je vključil napredne posnetke v realnem času in 3D-skeniranje, kar omogoča lažjo interpretacijo napak in zmanjšuje čas tehnikov na mestu. S praktično neuničljivim ohišjem in edinstvenimi več načini pregledovanja Prisma lahko pokriva vse aplikacije za testiranje, od naftovodov do vesoljskih komponent. Je prvi detektor s celostnim zapisovanjem podatkov in samodejnim generiranjem poročil PDF. Brezžična in ethernetna povezava omogočajo enostavno nadgradnjo ali diagnosticiranje enote.

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Čiščenje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za čiščenje vode, zasnovan tako, da ustreza posameznim laboratorijskim potrebam in prostoru. Dobavlja vse razrede prečiščene vode, kar zagotavlja prilagodljivo, prilagodljivo rešitev po meri. Modularni elementi se lahko porazdelijo po celotnem laboratoriju ali se med seboj povežejo v edinstvenem formatu stolpa in tako zmanjšajo odtis sistema. Haptični krmilniki omogočajo zelo nadzorovanje hitrosti dotoka, medtem ko halo svetlobe označuje Chorusov status. Z novo tehnologijo je Chorus najbolj napreden sistem na voljo, kar zmanjšuje vpliv na okolje in tekoče stroške.