Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Turistična Atrakcija

In love with the wind

Turistična Atrakcija Grad Zaljubljen v veter je prebivališče 20. stoletja, postavljeno na 10 hektarjev pokrajine v bližini vasi Ravadinovo, območje v osrčju gore Strandza. Obiščite in uživajte v svetovno znanih zbirkah, osupljivi arhitekturi in navdihujočih družinskih zgodbah. Sprostite se med idiličnimi vrtovi, uživajte v sprehodih po gozdu in jezerih in začutite duh pravljic.

Turistična Atrakcija

The Castle

Turistična Atrakcija Grad je zasebni projekt, ki se je začel pred dvajsetimi leti leta 1996 iz sanj iz otroštva, da bi zgradil svoj grad, enak kot v pravljicah. Oblikovalec je tudi arhitekt, konstruktor in oblikovalec krajine. Glavna ideja projekta je ustvariti prostor za družinsko rekreacijo, kot turistična atrakcija.

Izobraževalni Izdelek

Shine and Find

Izobraževalni Izdelek Najpomembnejša prednost tega izdelka je enostavnost učenja in izboljšanje spomina. V Sijaju in iskanju je vsako ozvezdje izdelano praktično in ta izziv se vedno znova izvaja. V mislih ima trpežno podobo. Tako učenje, praktično in učenje ter ponovitev, ni dolgočasno in spomin naredi bolj trpežen in prijeten. Je zelo čustven, interaktiven, preprost, čist, minimalen in sodoben.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ta hotel se nahaja znotraj obzidja templja Dai, na dnu gore Tai. Cilj oblikovalcev je bil preoblikovati zasnovo hotela, da bi gostom zagotovili mirno in udobno namestitev, hkrati pa gostom omogočili, da doživijo edinstveno zgodovino in kulturo tega mesta. Z uporabo preprostih materialov, svetlih tonov, mehke osvetlitve in skrbno izbranih umetniških del prostor prikaže občutek zgodovine in sodobnosti.

Simulator Za Upravljavca Viličarjev

Forklift simulator

Simulator Za Upravljavca Viličarjev Simulator upravljavca viličarjev iz podjetja Sheremetyevo-Cargo je poseben stroj, namenjen usposabljanju voznikov viličarjev in preverjanju usposobljenosti. Predstavlja kabino z nadzornim sistemom, sedečim prostorom in zložljivim panoramskim zaslonom. Glavni material telesa simulatorja je kovina; na voljo so tudi plastični elementi in ergonomske vložke iz integralne poliuretanske pene.

Razstava

City Details

Razstava Razstava oblikovalskih rešitev za elemente hardscape City Details je potekala od 3. do 5. oktobra 2015 v Moskvi. Na površini 15 000 kvadratnih metrov so bili predstavljeni napredni koncepti elementov hardscape, športnih in otroških igrišč, razsvetljave in funkcionalnih urbanih umetniških predmetov. Za organizacijo razstavnega prostora so uporabili inovativno rešitev, kjer so namesto enakomernih vrst razstavnih stojnic postavili delujoči miniaturni model mesta z vsemi posebnimi komponentami, kot so: mestni trg, ulice, javni vrt.