Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstava

City Details

Razstava Razstava oblikovalskih rešitev za elemente hardscape City Details je potekala od 3. do 5. oktobra 2015 v Moskvi. Na površini 15 000 kvadratnih metrov so bili predstavljeni napredni koncepti elementov hardscape, športnih in otroških igrišč, razsvetljave in funkcionalnih urbanih umetniških predmetov. Za organizacijo razstavnega prostora so uporabili inovativno rešitev, kjer so namesto enakomernih vrst razstavnih stojnic postavili delujoči miniaturni model mesta z vsemi posebnimi komponentami, kot so: mestni trg, ulice, javni vrt.

Ime Projekta : City Details, Ime oblikovalcev : ANO Moy Rayon Team, Naročnik ime : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Razstava

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.