Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Povezana Ura

COOKOO

Povezana Ura COOKOO ™, prva svetovna oblikovalska pametna ura, ki združuje analogno gibanje z digitalnim zaslonom. Z ikonično zasnovo zaradi svojih zelo čistih linij in pametnih funkcij ura prikazuje prednostna obvestila iz vašega pametnega telefona ali iPada. Zahvaljujoč uporabnikom COOKOO App ™ nadzorujejo svoje povezano življenje tako, da izberejo, katera obvestila in opozorila želijo prejeti prav na zapestje. S pritiskom na prilagodljiv gumb COMMAND boste omogočili oddaljeno sprožitev kamere, predvajanje glasbe na daljinsko upravljanje, prijavo z enim gumbom na Facebooku in številne druge možnosti.

Ime Projekta : COOKOO, Ime oblikovalcev : CONNECTEDEVICE Ltd, Naročnik ime : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Povezana Ura

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.