Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotoinstalacija

Decor

Fotoinstalacija V modelni zgradbi želim razmisliti o resničnosti, če upoštevamo svojo in nanjo gledamo kot na scenografijo zamišljenega scenarija. Scenarij po naravi občasen in pokvarljiv. Kaj se skriva za tem ali kaj se bo zgodilo, ko bodo dekorji morda ne prihajajoča apokalipsa, ampak ustvarjanje novega procesa. Še ena slika, kaj se lahko zgodi, ko se bo šov končal.

Ime Projekta : Decor, Ime oblikovalcev : Johanna Mårtensson, Naročnik ime : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstalacija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.