Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblazinjene Akustične Plošče

University of Melbourne - Arts West

Oblazinjene Akustične Plošče Naš kratek opis je bil dobava in namestitev množice tkanin, zavitih akustičnih plošč različnih velikosti, kotov in oblik. Začetni prototipi so spremenili tako zasnovo kot tudi fizična sredstva za namestitev in obešanje teh plošč s sten, stropov in spodnje strani stopnišč. Na tej točki smo ugotovili, da sedanji lastniški viseči sistemi za stropne plošče niso ustrezni za naše potrebe in zasnovali smo svoje.

Ime Projekta : University of Melbourne - Arts West , Ime oblikovalcev : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Naročnik ime : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  Oblazinjene Akustične Plošče

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.