Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Formal Wear

Trgovina Moške trgovine z oblačili pogosto ponujajo nevtralne notranjosti, ki negativno vplivajo na razpoloženje obiskovalcev in zato zmanjšujejo odstotek prodaje. Da bi privabili ljudi, da ne samo obiščejo trgovino, ampak tudi kupijo izdelke, ki so tam predstavljeni, bi moral prostor navdihniti in razveseliti dobro veselje. Zato oblikovanje te trgovine uporablja posebne lastnosti, ki jih navdihuje izdelava šivanja in različne podrobnosti, ki bodo pritegnile pozornost in širile dobro razpoloženje. Postavitev odprtega prostora, ki je razdeljena na dve coni, je zasnovana tudi za svobodo kupcev med nakupovanjem.

Ime Projekta : Formal Wear, Ime oblikovalcev : Bezmirno Architects, Naročnik ime : Bezmirno Architects.

Formal Wear Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.