Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trgovina

Formal Wear

Trgovina Moške trgovine z oblačili pogosto ponujajo nevtralne notranjosti, ki negativno vplivajo na razpoloženje obiskovalcev in zato zmanjšujejo odstotek prodaje. Da bi privabili ljudi, da ne samo obiščejo trgovino, ampak tudi kupijo izdelke, ki so tam predstavljeni, bi moral prostor navdihniti in razveseliti dobro veselje. Zato oblikovanje te trgovine uporablja posebne lastnosti, ki jih navdihuje izdelava šivanja in različne podrobnosti, ki bodo pritegnile pozornost in širile dobro razpoloženje. Postavitev odprtega prostora, ki je razdeljena na dve coni, je zasnovana tudi za svobodo kupcev med nakupovanjem.

Ime Projekta : Formal Wear, Ime oblikovalcev : Bezmirno Architects, Naročnik ime : Bezmirno Architects.

Formal Wear Trgovina

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.