Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Yuyuyu

Restavracija Danes na trgu na Kitajskem obstaja veliko teh mešanih sodobnih modelov, ki običajno temeljijo na tradicionalnih modelih, vendar bodisi s sodobnimi materiali bodisi novimi izrazi. Yuyuyu je kitajska restavracija, oblikovalci so ustvarili nov način za izražanje orientalskega dizajna, novo instalacijo, sestavljeno iz linij in pik, ki se razširijo od vrat do notranjosti restavracije. S spremembo časov se spreminja tudi estetsko spoštovanje ljudi. Za sodobni orientalski dizajn je inovacija zelo potrebna.

Ime Projekta : Yuyuyu , Ime oblikovalcev : Ren Xiaoyu, Naročnik ime : 1-Cube Design.

Yuyuyu  Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.