Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Torba

Collectote

Večnamenska Torba Collectote je torba 3 v 1, ki vam omogoča, da vse organizirate. Ločite svojo veliko torbo za pošiljanje, svoje prtljage pa nosite v manjši vrečki za potovanja, muzejske obiske, tečaje, delo in sejme. Messenger torba je dovolj velika, da lahko sprejme več kot 5 albumov velikosti črk, vaš prenosnik in predmete čez noč. Collectote ima usnjeno držalo za kartice in dve snemljivi torbi, ločeni po barvi podloge. Služi v številnih različnih situacijah in izpolnjuje potrebe vseh vrst ljudi, od umetnikov do vodstvenih delavcev.

Ime Projekta : Collectote, Ime oblikovalcev : Yun Hsin Lee, Naročnik ime : Collectors Club of New York.

Collectote Večnamenska Torba

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.