Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Torba

Collectote

Večnamenska Torba Collectote je torba 3 v 1, ki vam omogoča, da vse organizirate. Ločite svojo veliko torbo za pošiljanje, svoje prtljage pa nosite v manjši vrečki za potovanja, muzejske obiske, tečaje, delo in sejme. Messenger torba je dovolj velika, da lahko sprejme več kot 5 albumov velikosti črk, vaš prenosnik in predmete čez noč. Collectote ima usnjeno držalo za kartice in dve snemljivi torbi, ločeni po barvi podloge. Služi v številnih različnih situacijah in izpolnjuje potrebe vseh vrst ljudi, od umetnikov do vodstvenih delavcev.

Ime Projekta : Collectote, Ime oblikovalcev : Yun Hsin Lee, Naročnik ime : Collectors Club of New York.

Collectote Večnamenska Torba

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.