Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Sott'Aqua Marino

Kopalniško Pohištvo Kolekcija Sott'Aqua Marino s svojimi ustvarjalnimi podrobnostmi o podvodnem svetu do kopalnic ponuja razkošje oblikovanja lastne kopalnice z uporabo široke palete modulacijskih možnosti. Sott'Aqua Marino lahko ponudi edinstven oblikovalski pristop za vsakega kopalnica s svojo prilagodljivostjo, ki jo je mogoče uporabiti z omaricami z enim ali dvojnim pomivalnim koritom. Okroglo ogledalo, pritrjeno na steno s obešalnikom, ima tudi skrit sistem razsvetljave. Kedar iz prsnega koša na kolesih deluje tudi kot košara za perilo.

Ime Projekta : Sott'Aqua Marino, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Kopalniško Pohištvo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.