Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Sott'Aqua Marino

Kopalniško Pohištvo Kolekcija Sott'Aqua Marino s svojimi ustvarjalnimi podrobnostmi o podvodnem svetu do kopalnic ponuja razkošje oblikovanja lastne kopalnice z uporabo široke palete modulacijskih možnosti. Sott'Aqua Marino lahko ponudi edinstven oblikovalski pristop za vsakega kopalnica s svojo prilagodljivostjo, ki jo je mogoče uporabiti z omaricami z enim ali dvojnim pomivalnim koritom. Okroglo ogledalo, pritrjeno na steno s obešalnikom, ima tudi skrit sistem razsvetljave. Kedar iz prsnega koša na kolesih deluje tudi kot košara za perilo.

Ime Projekta : Sott'Aqua Marino, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Kopalniško Pohištvo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.