Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fudge In Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge In Toffee Akt uravnoteženja med tradicijo in sodobnostjo. Cilj je bil oblikovati edinstveno paleto izdelkov za inovativno podjetje, ki se rekonstruira kot proizvajalec visokokakovostnih slaščic. Rešitev je razkošno zapakirana in natisnjena z vročo folijo in plemenitim visoko svetlečim zaključkom. Koncept fotografije se je zgledoval po slogu klasičnih pralinejev. Mlajše in sodobnejše ciljne skupine bodo nagovorile barve in ohlapna tipografija. Ekipa za oblikovanje gabriel je obvladala izravnalni akt in stranka je zadovoljna z naraščajočo prodajo.

Ime Projekta : Cavendish & Harvey, Ime oblikovalcev : Bettina Gabriel, Naročnik ime : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge In Toffee

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.